BESPLATNA DOSTAVA

U HRVATSKOJ!

smrekovit-logo-samo-logo.png

ISKUSTVA KORISNIKA SMREKOVIT PROIZVODA

Vrlo smo zahvalni jer vam neprestano šaljete svoja iskustva. Ovo znanje je iz prve ruke neprocjenjivo i bogato doprinosi riznici našeg znanja o učincima smrekine smole. Pokušat ćemo objavljivati iskustva iz ovog fonda svaki tjedan.

 • Siječnja ove godine sam imala stvarno jak pad na cesti. Jako sem se udarila u desnu stranu tijela, posebno jako u ruku, koja je jako natekla (dlan i zglob ruke). Slijedeči dan je bilo sve plavo. Odmah sam počela sa utiranjem Smrekovita. Ne mogu opisati kako se je stanje poboljšalo. Moji najbliži se nisu mogli načuditi. Ruka je već skoro u redu. Još uvijek ju mažem, rezultati su odlični, hvala, hvala! Inače mi je upotrebu vaših proizvoda savjetovala bivša suradnica za artritis u koljenima, išias i bolove u vratnom dijelu kičme. Proizvode upotrebljavam već pola godine i jako se poboljšalo. Prije sam probala sa svim mogučim pripravcima. (1)

  IŠIAS IN BOLOVI U KRALJEŽNICI

  FANI, SAVA

 • Nakon pada sam imao jako bolno koljeno, pojavila se  oteklina. Počeo sem nanositi Smrekovit. Namazao sam debeli  sloj i imao zamotano kroz cijeli dan i noč. Oblogu sam mijenjao svaki dan i nakon tjedan dana  stanje se jako poboljšalo. Oteklina i bol su bili značajno manji, koljeno je postalo fleksibilnije. Još uvijek si mažem i drugo koljeno, koje je istrošeno i tako blažim bolove.  Također  mi je  na pregibu nastao hematom zbog udarca. Dva puta su mi ga u ambulanti punktirali, a jer se  svaki put ponovilo, su mi predložili operaciju. Probao sam sa Smrekovitom. Svaku večer sam napravio oblogu sa Smrekovitom za kroz noč. Nakon mjesec dana  je nestalo i nije se više ponovilo. (67)

  UDARAC I OTEKLINA

  MITJA, SLAP OB IDRIJCI

 • Sa Smrekovitom si mažem sjedeči dio, jer sam imao kao biciklist reprezentance invalida jako upaljenu, crvenu kožu, koja jako češe. Prošlu godinu sam prvi put dobio vaš Smrekovit i jako mi je pomogao, a sad ću mazati više puta. Dosad sam mazao poslije treninga, sad ću i onda kad imam odmor ili kraj tjedna. (75)

  SVRBEŽ KOŽE

  SILVO, ZGORNJA BESNICA

 • Već kao tinjedžerica sam imala menstrualne probleme: jaka  krvarenja, neredovite menstruacije. Nakon dva poroda se menstrualni ciklus normalizirao. Prošlu godinu sam u vrijeme godišnjeg odmora svako jutro trčala 2 km. Samo trčanje mi se nije činilo napornim, iako sam onda još vozila biciklu,  uglavnom sam bila jako aktivna. A onda  su stigli problemi. Kad sam dobila menstruaciju, se krvarenje nakon 5 dana nije zaustavilo nego je trajalo 1 mjesec. Išla sem kod ginekologinje, koja mi je napisala lijek i navela mogući uzrok - fizički stres. Godinu dana sam imala prije menstruacije jako pekuč osječaj u vagini sa menstruacijom je nestao ali se  krvarenje produžilo za tjedan dana, Počela sem piti Smrekovit 2x dnevno i krvarenje je nakon dva dana nestalo. Stanje se  potpuno normaliziralo. Smrekovit za unutarnju upotrebu su upotrebljavala i djeca (8 i 9 godina) i ovu godinu još nisu oboljeli za nijednom virozom.  (78)

  MENSTRUALNI PROBLEMI

  ANITA, RAKEK

 • Nedugo nakon toga kad ste počeli s vašom proizvodnjom, sam negdje čula za vas. I meni i mužu  Smrekovit proizvodi jako pomažu i jako smo zadovoljni njima. Križ, ramena, vrat, noge i meča si namažem navečer prije spavanja i to mi olakša spavanje. Gljivice na nozi su  nestale. Upala dlesni je bila već slijedeči dan izliječena. Drugih proizvoda uopće ne testiram više. U našoj obitelji ih upotrebljavamo svi. (73)

  BOLOVI U KRALJEŽNICI

  MARIJA, RADOMLJE

 • Vaša sam redovna korisnica. Mogu reči da je Smrekovit moj vjerni i stalni drug. Ima iznimnu moč. Sve je puno lakše. Ne promjeni se kroz noč, ali je sve puno blaže i zahtjeva puno kraće vrijeme liječenja. Pomoglo mi je kod žuljieva, opekotina, bradavica, herpesa, ogrebotina... Ukratko pokriva ogroman spektar tegoba. Ja mu sto posto vjerujem i preporučila bi ga i drugima. (66)

  ŽULJEVI I OPEKOTINE

  BRANKA, IZOLA

 • Hvala za svestrane prirodne proizvode Smrekovit upotrebljavam već 15 godina  za sve upale i rane: kod upala i otečenosti zglobova je poboljšanje nakon 15-20 dana, kod upale grla u tri do pet dana, kod afta u tri do sedam dana, kod upale dlesni u tri dana...(69)

  UPALA DLESNI

  BRIGITA MARHOLD, ZGORNJA KUNGOTA

 • Kod profesionalnog badmintona su noge i još posebno zglobovi izloženi jakim svakodnevnim opterećenjima. Otkako sam otkrio Smrekovit, je postao moj svakodnevni drug - kao na domačim treninzima tako i na turnirima  dani počinju i završavaju s njegovom uporabom. Pomaže mi kod raznih povreda, kod regeneracije i kod prehlada. Učinak se najjače osjeti već u jako kratkom vremenu. Svima, koji se rekreativno ili profesionalno bave sa sportom, ga najtoplije preporučujem!(92)

  SPORTSKE OZIJEDE

  LUKA WRABER, BADMINTON

 • Smrekovit upotrebljavam za upalu kože (malene rane) i primjetila sam, da se vidno smanjuju. (74)

  RANE

  FRANJA, ZGORNJA KUNGOTA

 • Našu baku jako bole leđa, križ. Nakon pet minuta, kad sam ju namazala sa Smrekovitom i izmasirala je bio vidan učinak. Kaže da ju ugodno grije in može  dotaknuti prste na nozi (82 godina!!). Smrekovit upotrebljava i za bolne noge i bez toga ne može ni u trgovinu. Proizvodi su joj istinito uljepšali i ublažili njezine svakodnevne tegobe. Smrekovit upotrebljavamo i ostali ukućani. Sina sam namazala po pljučima, dok je imao bronhitis i tako je prespao cijelu noč. Zahvalna! (70)
   

  BOLOVI U LEĐAMA

  TEREZIJA, ŠKOFJA LOKA

 • Smrekovit proizvodi su mi već nakon jednog dana imali učinak na nogama, noktima, krvnim žilama, kod suhe kože, manjih bolova u ramenima, kralježnici, trncima. Probao sam i kod unutarnje upotrebe za prebavu. Jako sam zadovoljan i dalje ću upotrebljavati Smrekovit proizvode. (76)

  RAMENA I KRALJEŽNICA

  ANONIMNI UPORABNIK

 • Baš kao kod svakog sporta i kod telemark skijanja ne možemo izbječi ozljede. Smrekovit proizvode upotrebljavam kod svake ozljede, jer mi njihov sastav omogučuje, da se ozljeda brže, ali prije svega prirodnim putem sama zacjeli. Neka bude to udarac, upala ili samo upaljeno grlo, uvijek si pomažem sa njima. Kažu, da za vsaku bolest raste cvijet. Za mene je dovoljno, da smreke. Mast je stvarno odlična, hvala Bogu za nju! (47)

  SPORTSKE OZIJEDE

  DAVID PRIMOŽIČ, TELEMARK SMUČANJE

 • Smrekovit uzimam po potrebi za lakšanje želučane kiseline, naime svako jutro i jako mi pomaže. Jako je učinkovita i uživam ju već niz godina. Hvala vam. (28)

  ŽELUČANA KISELINA

  ANTON SUSMAN, NOTRANJE GORICE

 • Potpuno prirodna mast za zdravlje od glave do pete, posebno za moje skijaške prste (žuljeve) na nozi. Hvala Smrekovit za tvoju čarobnost! (48)

  ŽULJEVI

  LILA LAPANJA, ALPSKO SMUČANJE

 • Kod moje starosti (85 godina) i jako teških oštečenja kralježnice nije za očekivati veće poboljšanje ali sa redovnim, dnevnim mazanjem sa Smrekovitvom se bolovi smanje. Smrekovit proizvodi su odlični i kod raznih procesa u usnoj šupljini, upaljenim ušima, prehladama, želučanih problema i vjerojatno još gdje, gdje nisam testirala. (79)

  BOLOVI U KRALJEŽNICI

  JOŽICA, LJUBLJANA

 • Određeno vrijeme sam uz ljekove za ulcerozni kolitis pila i Smrekovit. Nakon dvadeset godina stalnih tegoba imam sad tri godine mir. Izuzetno mi pomaže i kod upale dlesni, jer imam djelomičnu protezu. Također i kod gljivica na noktima. Mažem sve, što me boli: leđa, zglobove... Jako pomaže. Upotrebljavam i kod različitih viroza, mažem vrat, prsa, nosnu šupljinu, uši. Jako skrati vrijeme bolesti. (80)

  ULCEROZNI KOLITIS

  POLONA, BLED

 • Smrekovit sam počeo upotrebljavati već u mlađim godinama, kad sam se bavio biciklizmom još za kranjsku Savu. Prema tome, da godišnje prevozim sa biciklom oko 35000 km, te da su ozljede kod takvih napora jako česte, moram priznati, da otkako upotrebljavam Smrekovit proizvode, duljih izostanaka od aktivnih treninga zbog ozljeda nisam imao. (43)

  SPORTSKE OZIJEDE

  TADEJ VALJAVEC, KOLESARSTVO

 • Smrekovit proizvode upotrebljava više obiteljskih članova. Pokušali smo kod slijedećih tegoba: kod prehlada, proširenih vena, trnci u ruci... Najviše pa bi istaknula moj problem, naime trn u peti. Vaše proizvode sam upotrebljavala dva puta dnevno. Promjene sam počela primječivati nakon tjedan dana upotrebe,a bol je potpuno nestala nakon tri tjedana. (93)

  TRN U PETI

  FRANČIŠKA, DVOR

 • Smrekovit proizvode upotrebljavam već više godina uglavnom u zimskom vremenu kao pomoć kod smanjivanja bolova u zglobovima, križu i u vratu. Imam manju istrošnju vratnih kralježaka i zglobova što mi više puta uzrokuje bolove, uglavnom u zimskom vremenu. Više puta sam imala i išias. Upotrebljavala sam za masažu koljena, a kasnije  za nategnuti bedreni mišić na desnoj nozi. Vaši proizvodi dobro djeluju na dulje vrijeme. Kad su bolovi bili najgori, sam uz vašu mast upotrebljavala i tablete  protiv bolova. Nakon 14 dana se  stanje poboljšalo ali su bolovi još prisutni. Smrekovit proizvode upotrebljavam i na palcima obadvije noge, jer imam jako tvrdu kožu i urasle nokte. Sa Smrekovitom se riješim bolova zbog uraslih noktiju, a i koža uz nokat se omekša. Vaši proizvodi su jako blagotvorni i kod bolova u križu. Bolovi za više mjeseca potpuno nestanu, ali ih moram upotrebljavati barem  mjesec  dana da bolovi potpuno nestanu. Ne očekujem, da bi tegobe sa križom i zglobovima potpuno i  zauvijek nestali ali su Smrekovit proizvodi odlični za lakšanje i eliminiranje bolova, kad se tegobe opet pojave. 
   

  IŠIAS I BOLOVI U KRALJEŽNICI

  MARINKA, ŽELEZNIKI

 • Smrekovit proizvode upotrebljavam već od vaših početaka proizvodnje godine 1990. Upotrebljavam za sve  što se da. Prehlade, opekotine, rezove, upale sinusa - namažem u nosnicu i na čelo. Upotrebljavam i za povremene probleme sa hemeroidima. Trenutno upotrebljavam za bolove u križu i nogi- išias i bolnu petu - trn u peti. Već osječam poboljšanje. (68)

  TRN U PETI

  SONJA, MAKOLE

 • Smrekovit proizvodi su jedna od stvari, koje imam sa sobom na svim putovanjima i treninzima. Pomažu mi kod prehlada, uganuća, bolnih mišiča i drugih tegoba, koje muče mene i moju ekipu. Od svih stvari se njima najviše poslužujem, naime nemaju nuspojave i jako su djelotvorni. (50)

  PREHLAD I SPORTSKE OZIJEDE

  MATJAŽ ZUPAN, SMUČARSKI SKOKI

 • Sa dečkom smo testirali kod gljivica na noktima i već nakon tjedan dana su se vidjeli konkretni rezultati. (77)

  GLJIVICE NA NOKTIMA

  PETRA MAHNIČ, FACEBOOK

 • Smrekovit proizvodi su mi stvarno pomogli i kod ozljeda, koje se nisu i niso htijele sanirati. Pomažu mi i kod umora, jer ubrzavaju cirkulaciju krvi u mišičima i s tim ubrzavaju regeneraciju. Na treninzima imam uvijek sa sobom mast. Super je! (44)

  REGENERACIJA

  PRIMOŽ PETERKA, SMUČARSKI SKOKI

 

Autor web stranice i tekstova: Matic Konc

autorsko pravo © 2019, Smrekovit, Matic Konc s.p.

objavljeno:  1.8.2019, ažurirano: 12.10.2019

"To je čudesna mast," kažu, ja samo odgovorim da smo mi svi veliko čudo. "Ti si mi pomogao," kažu. Ja nisam nikome pomagao, svatko se sam izliječio. Ja nisam napravio ništa drugo doli ubrao ono što već postoji, pročistio i ulio u bočice."

IVO KONC

(izumitelj smrekine masti i osnivač tvrtke, intervju 1996, godine)

SMREKOVIT, MATIC KONC S.P.

PODMOLNIŠKA CESTA 14

1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE

SLOVENIJA

Radno vrijeme: svaki radni dan od 7 do 15 sati

Mi smo specijalizirana tvrtka za razvoj, proizvodnju i praćenje učinaka liječenja smrekinom smolom

 • Facebook
 • YouTube
 • Google zemljevidi