BESPLATNA DOSTAVA

U HRVATSKOJ!

smrekovit-logo-samo-logo.png

Matic Konc

Obrazovanje i osobni život

Matic Konc rođen je 1983. godine u Kranju. Diplomirani je inženjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike i diplomirani profesor tjelesnog odgoja. Nakon završene srednje medicinske škole u Ljubljani nastavio je studij na Sportskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani, gdje je 2011. godine diplomirao na području sportskog treninga. Nakon završetka Sportskog fakulteta upisao se na Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Ljubljani, gdje je diplomirao 2018. godine u smjeru medicinsko-laboratorijske dijagnostike.
Živi u Ljubljani, oženjen je i otac četvero djece.

Kontakt s područjem smrekine smole, smrekine masti i razvoj drugih Smrekovit proizvoda

Od svoje sedme godine, kada je njegov otac, Ivo Konc, 1990. godine razvio prvu smrekinu mast, danas Smrekovit Klasik, stalno je pratio učinkovitost smrekine smole kroz vlastito iskustvo, budući da se smrekina mast, naravno, koristila u svim slučajevima u njegovoj obitelji, te kroz iskustva mnogih korisnika s kojima je njegov otac svakodnevno razgovarao telefonom. Učinkovitost smrekine smole privukla ga je i u odrasloj dobi. 2010. godine preuzima Smrekovit od oca Ive Konca. U tvrtki Smrekovit, zajedno s vanjskim suradnicima, sve je u jednoj osobi: direktor, vlasnik, skladištar i radnik u proizvodnji. Dugogodišnje iskustvo i kemijsko znanje dovelo ga je do razvoja novih proizvoda iz smrekine

smole, kao što su smrekine kreme i prehrambeni dodaci od smrekine smole. Učinke smrekine smole još intenzivno proučava i piše interne studije svojih nalaza.
Autor je svih tekstova na web stranici www.smrekovit.si i njezin dizajner.

 
Njegov osobni pogled na njegov rad objavljen je na web portalu Aleteia 2019. godine:

https://si.aleteia.org/2018/11/19/sozvocje-uspesnega-posla-in-druzine-znati-moras-reci-ne/

Autor web stranice i tekstova: Matic Konc

autorsko pravo © 2019, Smrekovit, Matic Konc s.p.

objavljeno:  1.8.2019, ažurirano: 12.10.2019

"To je čudesna mast," kažu, ja samo odgovorim da smo mi svi veliko čudo. "Ti si mi pomogao," kažu. Ja nisam nikome pomagao, svatko se sam izliječio. Ja nisam napravio ništa drugo doli ubrao ono što već postoji, pročistio i ulio u bočice."

IVO KONC

(izumitelj smrekine masti i osnivač tvrtke, intervju 1996, godine)

SMREKOVIT, MATIC KONC S.P.

PODMOLNIŠKA CESTA 14

1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE

SLOVENIJA

Radno vrijeme: svaki radni dan od 7 do 15 sati

Mi smo specijalizirana tvrtka za razvoj, proizvodnju i praćenje učinaka liječenja smrekinom smolom

  • Facebook
  • YouTube
  • Google zemljevidi